Újdonságok
Japán manikűr
A gésák minden korban a jólápoltság és finom  megjelenés példaképei voltak. Körmük természetes fénye, szépsége most elérhetővé vált mindenki számára. A méhviasz elősegíti a köröm természetes növekedését, erősödik illetve élénkül a színe (kezelésenként egyre jobban), a fénye pedig rendkívül tartóssá válik. Azon vendégeinknek ajánljuk elsősorban, akiknek töredezett, repedezett, megfakult, elvékonyodott, valamint a tartós lakkozástól kiszáradt a körömfelülete. A kúra ideje minimum 4-5 alkalom heti rendszerességgel. Mi ezen idő alatt nem ajánljuk a lakkozást sem.
Mani-Q (pedi-mani gumizselé)
1. A műveletre szánt javasolt idő: 15-20 perc. Készítse elő a természetes körmöt, a körömágy visszatolásával és a köröm mattosításával. Távolítsa el a szennyeződést és olajat a köröm felszínéről Swipe-pal.

2. Alkalmazzon 2 réteg Protein Bond-ot. Nem probléma, ha a rétegek kissé nedvesek.

3. Alkalmazza az első réteg Mani Q-t az első kézen a körömbőrtől a köröm végéig, mintha a körmöt lakkozná. Figyeljen arra, hogy az anyag ne érintkezzen a körmöt körülvevő bőrrel.

4. Tegye a vendég kezét az UV lámpába és hagyja bent 2 percig. Amíg az egyik kéz a lámpában van, alkalmazza a Mani Q-t a másik kézen. Amikor az első kéz készen van, tegye be a másodikat a lámpába és hagyja bent 2 percig. Amennyiben megerősítés a cél, alkalmazzon egy újabb réteg Mani Q-t.

5. A lámpából kivétel után alkalmazzon Swipe-ot a köröm felületén a ragadós réteg eltávolítására. Amennyiben szükséges reszelje a körmöket formára. Alkalmazzon egy vékony réteg Mani Q-t a köröm felületén, és tegye az UV lámpába 2 percre. Törölje át újra Swipe-pal a köröm felületét.

6. Alkalmazzon Lomasi vagy Rózsa olajat a köröbőrön.

7. Masszírozza át a körömbőrt és a köröm felületét, hogy az fényes legyen.

8. Töltés: Reszelje át a körmöt, amíg az fényét nem veszti, tegye ugyanezt a természetes körömmel is. Alkalmazzon 2 réteg Protein Bond-ot a természetes körmön. Töltse fel egy réteg Mani Q-val a körmöt.

9. Egyszerre egy kézen dolgozzon. UV lámpázza 2 percig, távolítsa el a köröm felületéről a ragadós réteget Swipe-pal, Lomasi-val vagy Rózsaolajjal ápolja.

10. Eltávolítás: Reszelje a köröm felületét, hogy a fényt eltávolítsa. Áztassa acetonban 15-20 percig, amíg a zselé elég puha nem lesz ahhoz, hogy finoman lekaparja.
Miracle Kéz- és lábápolás
Vendégkönyv
Vissza a belépő oldalra!
MENÜ
copyright (c) miracleszalon.hu 2006-2014. designed: Szabó András andrewatya@vipmail.hu